miercuri, 14 noiembrie 2012

Cura detoxifiere naturala



Detoxifierea este un proces prin care sunt eliminate din organism toxinele. Detoxifierea naturala implica un plan alimentar restrictiv, care are ca scop sustinerea si accelerarea proceselor metabolice de eliminare a toxinelor si a grasimilor in exces, avand ca scop reechilibrarea organismului. Specialisti in nutritie sustin ca un proces de detoxifiere este necesar cel putin de doua ori pe an.

Cele mai sanatoase si eficiente cai pentru cura detoxifiere sunt cele naturale, iar primul pas este eliminarea din alimentatie a  zaharului, a carnii grase si a celei rosii, a grasimilor animale concentrate, a mancarii de tip fast food, a bauturilor carbogazose, pentru un anumit interval de timp. Detoxifierea naturala dureaza intre doua si trei saptamani si implica cresterea consumului de fructe, legume, sucuri naturale si alimente sanatoase. Detoxifierea naturala inseamna un regim alimentar care adauga cateva restrictii suplimentare unui stil de viata sanatos.

Detoxifierea naturala presupune un consum crescut de lichide. Poti alege orice varietate de lichide vrei, de la apa plata, la ceai si sucuri naturale din fructe si legume, de origine bio sau preparate in casa, fara sa adaugi sare sau zahar Evita lactatele, cafeaua si bauturile carbo-gazoase. Sunt indicate supele limpezi de zarzavat, dar trebuie evitate supele de carne. Este recomandat ca aportul de lichide zilnice sa ajunga la minim doi litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu