duminică, 5 august 2012

Slabeste natural cu soc



Pentru a scapa de kilogramele in plus este bine ca un regim de slabire sa inceapa cu o cura de ceai de soc, care are urmatoarele efecte benefice:
- provoaca transpiratie abundenta;
- ajuta la scaderea in greutate;
- elimina toxinele din organism;
- are efect laxativ.

In cura de slabire, tinctura de fructe de soc va fi asociata cu o alimentatie din care se exclud carnea (se admite carnea de peste de 2-3 ori/saptamana), mezelurile, prajelile si pe cat posibil produsele cu aditivi alimentari, zaharul, margarina si bauturile carbogazoase dulci. Sunt indicate in mod special cerealele integrale, ca atare sau sub forma de fulgi, fructele si legumele proaspete consumate ca atare, sub forma de salata sau suc.

Tinctura de fructe de soc nu se administreaza niciodata nediluata, ci numai in combinatie cu apa. Preparatul este contraindicat in diaree acuta sau cronica, colita de fermentatie.

Fructele de soc sunt foarte puternice ca si remediu; in cazul ingerarii unei cantitati mari (peste 200 de grame de fructe sau 200ml de tinctura) pot aparea simptomele intoxicatiei: voma, arsuri gastrice, diaree, deshidratare, stare generala alterata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu