sâmbătă, 27 octombrie 2012

Sfaturi curatarea colonului



Pentru a asigura o curatare perfect si sanatoasa, va invitam sa cititi mai jos cateva informatii despre curatarea colonului care va pot ajuta.

Refacerea functiei colonului si eliminarea eficienta a toxinelor din colon este la indemana noastra prin:

· Alimente naturale, fructe si legume crude, cereale integrale: fiind naturale, acestea previn acumularea toxinelor in colon.
· Un supliment cu fibre alimentare: fibrele aduna toxinele din colon si le elimina.
· 1,5-2 litri de apa pe zi: apa usureaza actiunea fibrelor de eliminare a toxinelor din colon.
· Minimum 30 de minute de miscare zilnic: exercitiile fizice stimuleaza peristaltismul intestinal si inlaturarea toxinelor din colon.

Faceti o cura de curatire a colonului cat mai curand! Un colon curat va ajuta sa scapati de tulburarile digestive cronice, care se asociaza cu oboseala, insomnii, probleme nervoase si mentale, dureri menstruale, artrite. De asemenea, un colon curat inseamna un risc scazut de boli cardiace, cancer, reumatism, degenerescente ale sistemului nervos.
 
Pe langa eliminarea toxinelor din colon, o cura de curatire a colonului se asociaza cu:
· Reducerea volumului total colonic. O data cu eliminarea toxinelor din colon scade si presiunea exercitata pe organele invecinate: ficat, vezica biliara, inima, plamani, rinichi, organe genitale.
· Eliminarea toxinelor din colon se asociaza cu scaderea presiunii intraabdominale, cu imbunatatirea circulatiei periferice de intoarcere (insuficienta venoasa cronica, celulita) si a circulatiei pelviene (hemoroizi).
· Eliminarea toxinelor din colon determina scaderea presiunii exercitate pe coloana vertebrala, cu efecte benefice pe articulatii.
· O data cu eliminarea toxinelor din colon sunt corectate si tulburarile de tranzit intestinal (constipatie, diaree).

Un comentariu:

  1. puteti incerca si Favorizează eliminarea toxinelor pe cale intestinală...
    http://ameplant.ro/produs.php?id=101&denumire=Complex_Curatarea_Colonului_300g

    RăspundețiȘtergere