vineri, 14 septembrie 2012

Detoxifierea colonului



Numeroase boli apar pe fondul intoxicarii organismului cu toxine provenite din alimentele procesate, care contin multi aditivi, din medicamente, din apa si aerul poluat, din cosmeticele si detergentii pe care ii folosim. Cea mai mare cantitate de toxine se acumuleaza in colon. In lipsa functionarii corespunzatoare, colonul nu mai poate elimina la timp resturile alimentare, care fermenteaza si intra intr-un proces de putrefactie prelungit, transformand colonul in "groapa de gunoi" a organismului.

In aceste conditii, detoxifierea colonului este obligatorie. Altfel, intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Pe acest fond apar problemele de tranzit intestinal, constipatia, oboseala cronica, ficatul obosit, obezitatea, iar pe termen lung chiar unele forme de cancer.

Se spune ca frumusetea vine din interior. In cazul in care in colon se gaseste un exces de toxine si organismul este intoxicat, frumusetea are de suferit: pielea si parul isi pierd stralucirea, ochii isi pierd limpezimea.

Curatirea intestinala este foarte cunoscuta la Hollywood, unde vedetele folosesc in mod frecvent curele de detoxifiere si curatire a colonului, atat ca metoda de pastrare a sanatatii, de prevenire a bolilor, cat si ca metoda de infrumusetare si de pierdere a kilogramelor in plus.

Fibrele regleaza tranzitul intestinal, fiind indicate atat in constipatie, cat si in diaree. De asemenea, trateaza si amelioreaza majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, reflux gastro-esofagian, crampe, parazitoze, sindromul colonului iritabil, hemoroizi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu